SERVICIIBUCUREŞTI TODAY
Coletul ajunge la destinatar în ziua preluării, cel tarziu la ora 21:00. Pentru a putea fi preluată in aceeasi zi, comanda de ridicare trebuie confirmată până la ora 14:00.

BUCUREŞTI 24h
Coletul ajunge la destinatar în următoarea zi lucrătoare, in intervalul 8:00 - 20:00. Pentru a putea fi preluată in aceeasi zi, comanda de ridicare trebuie confirmată până la ora 18:00.

NAȚIONAL 24-48h
Coletul ajunge la destinatar în următoarea zi lucrătoare, in intervalul 8:00 - 20:00. Pentru a putea fi preluată in aceeasi zi, comanda de ridicare trebuie confirmată până la ora 14:00. În anumite situații speciale sau în perioadele aglomerate, livrarea se poate efectua în 48 de ore lucrătoare, de la preluarea coletului.

INTERNAȚIONAL ECONOMIC
Coletul ajunge la destinatar în maxim 10 zile lucrătoare (fără proceduri vamale), de la ridicare. Pentru a putea fi preluată in aceeasi zi, comanda de ridicare trebuie confirmată până la ora 17:00.

INTERNAȚIONAL EXPRES
Coletul ajunge la destinatar în maxim 4 zile lucrătoare (fără proceduri vamale), de la ridicare. Pentru a putea fi preluată in aceeasi zi, comanda de ridicare trebuie confirmată până la ora 17:00.

RAMBURS
În locul coletului livrat, Bookurier va încasa de la destinatar suma ramburs, menționată de către expeditor. Pentru expedierile in București, banii se întorc la expeditor în plic sau prin virament bancar, în maxim 48 de ore, de la livrarea coletului; iar pentru expedierile in provincie, banii se întorc la destinatar in plic sau prin virament bancar, in 5-6 zile lucratoare de la livrarea coletului.

DESFACERE COLET
La livrare, destinatarul are posibilitatea de a verifica produsul/produsele din colet. Verificarea se efectuează vizual, în prezența curierului, și nu durează mai mult de un minut. Serviciul nu permite verificarea funcționalității produselor din colet. Serviciul este valabil doar pentru expedierile in Bucuresti.

ASIGURARE SPECIALĂ
Serviciul constă în asigurarea suplimentară a coletului, cu o valoare pe care expeditorul o va menționa în câmpul special destinat. În cazul dispariției coletului sau a deteriorării produsului din colet, expeditorul va fi despăgubit cu întreaga valoare asigurată.Coletele neasigurate sunt despăgubite cu suma ramburs, acolo unde această există, sau cu suma reprezentând de cinci ori valoarea trasportului pentru respectivul colet.


Copyright © clickcolet.ro. Toate drepturile rezervate.